Ketenregie voor de marketeer

Aan de slag zijn met een realistische toekomst met de vraag van uw potentiële klant als leidraad. Dat is de core business van de marketeer. Asintik draagt met ketenregie en architectuur bij aan een betere business performance dankzij optimale vermarkting van (nieuwe) producten. Dit doet Asintik door het ondersteunen van innovatietrajecten en het ontwikkelen van implementatietrajecten voor productvernieuwingen.

Asintik kijkt (samen met u) niet alleen naar wat de markt wil, maar ook wat uw bedrijf de markt kan bieden. Dit is belangrijk omdat zo kwantitatief en concreet inzichtelijk gemaakt wordt wat de organisatie kan en hoe zij daarbij de markt optimaal bedient met een optimale business performance. Door scenario-analyse ontstaat een kwantitatief (en dus meetbaar) inzicht in mogelijkheden voor de ontwikkeling van producten en het vermarkten daarvan.

Door een koppeling van kennis van techniek, markt en business ontstaat een goede basis voor een marktbenadering waarbij al op voorhand inzicht is in de resultaten van het project voor business performance.

De toegevoegde waarde van Asintik:

  • De mogelijkheden van het product en het bedrijfsproces worden in kaart gebracht
  • Daarmee worden nieuwe marktmogelijkheden zichtbaar die goed door uw bedrijf zijn in te vullen
  • U krijgt meer vrijheid om verschillende marktsegmenten op maat te bedienen, vrijheid op de voor u en uw klanten cruciale aspecten
  • De mogelijkheden voor kostenbesparingen kunnen worden geformuleerd
  • Alternatieven en risico’s zijn duidelijk in beeld

Wilt u op de hoogte blijven van ontwikkelingen binnen uw vakgebied? Schrijf u dan in voor de nieuwsbrief. Voor specifieke vragen kunt u uiteraard contact met ons opnemen.